למיסיל לעומת איטרנול

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/07/2008 | 21:56 | מאת: רונן

שלום, יש לי פטריות בציפורניים ברגליים ולאחר אבחון הרופא רשם לי Itranol. קראתי שלמיסיל היא מוכרת יותר ואף מוצלחת יותר אך הרופא אמר ש-Itranol יותר מתאימה לסוג הפטרת שיש לי. האם כדאי להתעקש ולבקש למיסיל? בתודה מראש, רונן

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "יעוץ תרופתי" צוות האתר.
09/02/2010 | 10:26 | מאת: עינבר

אני מציעה לך לא לקחת כדור נגד פטרת. תפנה למטפלים ברפואה טבעית, אולי רפואה סינית כדי לנסות דרכים לא אלימות ומזיקות כמו כדור זה ודומיו. תקרא קצת על הכדור הזה. יש חומר באינטרנט.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)