משוב על אחד הפורומים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/07/2008 | 22:52 | מאת: רונן

שמי רונן, ונכנסתי לפורום וטרינריה כדי לשאול משהו לגבי הכלב שלי. נתקלתי שם בחילופי ההודעות הזה: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-165,xPG-164,xFT-92453,xFP-92453,m-Doctors,a-Forums.html אם אין מקום לגולשים להגיב גם, לייעץ מנסיונם שברור שהוא לא יעוץ מקצועי כמו של מנהלי הפורומים, אז אני חושב שכדאי לציין זאת בראש הפורום במסגרת אדומה. השאלה שרציתי לשאול לגבי הכלב שלי, היא שאלה שדווקא כן היה לי חשוב לשמוע מה יש לקוראים אחרים להגיד. אבל אם זה לא מתאפשר, אז אפנה לפורמט אחר, שמאפשר גם תגובות של לא מנהלי פורום. רונן.

רונן שלום, הפורום פתוח לכל הגולשים, אולם לא משמש במה לעצות מקצועיות שלא על דעת מנהל/ת הפורום. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)