גרד

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

23/06/2008 | 20:35 | מאת: אלי ביטון

שלום רב , התלונה העיקרית שלי זה גרד בכל מיני מקומות בגוף שהתחיל לפני כשבוע וחצי , בד"כ זה מתבטא יותר בלילה . הגרד הזה כל כך מציק אבל חוץ מהגרד אין לי תלונות אחרות של חום .... חשוב לציין שזה התחיל משהו כמו יומיים אחרי שהתחלתי לגדל ארנבונים ( שאני שם לב שלפעמים הם גם כן מתגרדים) . מה זה יכול להיות והאם זה יכול להתאים לסקבייס או לאלרגיה כלשהי ? וחשוב לציין שהגרד הזה לא מופיע אצל אף אחד מהמשפחה שלי בינתיים !

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת עור פורום רפואת עור ומין פורום אלרגיה ואסטמה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)