Eosinophils

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/06/2008 | 11:57 | מאת: טלי

שלום, קבלתי את תוצאות בדיקת המעבדה של ביתי בת ה-4 ישנו ערך שנמצא מחוץ לסוגריים ובצבע אדום. Eosinophils 1.10 K/UL Eosinophils 11% קראתי בעליה בערכים אלו מעידים על אלרגיה. האם עלי להתייעץ עם אלרגיולוג? מה עלי לעשות?

10/06/2008 | 12:32 | מאת: אהובה

טלי, הפורום הזה אינו פורום רפואי. נסי לשאול בפורומים: - אלרגיה ואסתמה - רפואת ילדים כדאי שתצייני רקע רפואי , הסיבה לביצוע הבדיקה ותוצאות מלאות שלה. ובמציאות - רופא הילדים שלך צריך להדריך אותך. כל טוב, אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת ילדים פורום אלרגיה ואסטמה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)