הפרשה לבנה. עזרה...

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/05/2008 | 12:28 | מאת: אמבר

שלום אני בת 24 בריאה בדרך כלל. היייתה תקופה לפני מספר שנים של בעיות וכאבים בחדירה אבל לא לאחרונה. התחילה לי אתמול הפרשה לבנה מוגברת ללא כאבים או ריח רע (היה ריח חזק אבל לא רע בימים האחרונים) יש תחושת חזקה גירוד ותסיסה וחוסר נוחות ואדמומיות קלה. בהפרשה אין גושים או צבע. אני לפני מחזור ולקחתי אנטיביוטיקה לפני שבוע. האם יש לי פטריה? יש בעיה בלמרוח אגיסטן בלי בדיקת רופא? האם גם בן זוגי צריך? כמה ואיך? (אין לו גירוד או אדמומיות) אם לבן זוגי יש פטריה והוא לא יודע, האם ניתן להידבק במין אוראלי? תודה מראש

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "דימומים גינקולגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1469,m-Doctors,a-Forums.html צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)