נשימות עמוקות.

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/05/2008 | 10:29 | מאת: אורטל

שלום, בכל חודש בווסת החודשית, מופיע לי כאב גב ואיתו נשימות עמוקות, בהרגשה כאילו יש לי שיעול. לפני כשבוע התחלתי להתאמן במכון כושר, אתמול הלכתי על ההליכון במהירות קצת יותר גבוהה מהרגיל, אני כרגע בווסת, וכשירדתי מההליכון, הנשימות שלי היו עמוקות וקשות לביצוע, והיה גם כן את הכאב עם הגב, כאשר אני מישרת את גבי הכאב פוחת בהרבה. אודה לך על תשובתך ותשומת ליבך, אני מקווה שזה לא משהו נורא.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לאחד הפורומים העוסקים ברפואת נשים או לפורום רפואת משפחה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)