בעיה טכנית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/11/2004 | 17:51 | מאת: הילה

אני לא מצליחה לקרוא הודעה של הרופא שענה לשאלה שלי. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/25/xPG/149/xFT/91065/xFP/91244

16/11/2004 | 20:37 | מאת: מנהל טכני

שלום שוב, בדקתי את התקלה ומצאתי את הבעיה -- לא התקבלה כלל תשובתו של הרופא. הסיבות יכולות להיות הרבה, לרבות בעייה בבסיס הנתונים של האתר. השאלה נשארה פתוחה כעת בפורום ואני מניח כי הרופא יראה אותה ויענה עליה. אם השאלה לא נמצאת בדף האחרון של הפורום, אני מציע לשאול את השאלה שוב בכדי שתיכנס בראש הדף. אני מתנצל על התקלה ומקווה שדברים כאלה לא יקרו בעתיד (וכמובן שאני אבדוק את מקור התקלה...) בברכה, נור דאוד, מנהל מערכות מידע קומרקס בע"מ

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)