אנדוקרינולוגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/05/2008 | 17:15 | מאת: ענת

שלום לצוות האתר, האם קיים באתר פורום שנותן מענה בענייני אנדוקרינולוגיה? יש לי שאלה בקשר לבדיקת דם שעשיתי. כשעברתי על רשימת הפורומים לא ראיתי פורום כזה, אבל אולי, בשל ריבוי הפורומים (המבורך), החמצתי משהו... תודה, ענת.

20/05/2008 | 23:52 | מאת: אהובה

ענת, הפורומים : "בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות.. " בקטגוריה 'מומחי רמב"ם משיבים'. יש בפורום שתי רופאות אנדוקרינולוגיות אם בענייני ילדים - פורום "אנדוקרינולוגיה ובעיות גדילה בקרב ילדים" אם בענייני סוכרת - פורום "סוכרת" אם בענייני גיל המעבר - פורום "גיל המעבר וטיפול הורמונלי חלופי" , גם כאן יש רופא גינקולוג ואנדוקרינולוג מבית החולים רמב"ם אהובה

תודה לאהובה על התשובה, אלו אכן הפורומים בהם ניתן להיעזר בתחום האנדוקרינולוגיה. צוות האתר.
27/05/2008 | 00:19 | מאת: ענת

גם לאהובה וגם לצוות האתר על ההכוונה. ענת.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)