הפורומים מופיעים גם בוואלה קהילות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/05/2008 | 01:18 | מאת: בכ

למערכת האתר, היום גיליתי שכל הפורומים שלכם מופיעים גם בוואלה קהילות. האם זה מקובל וחוקי להעביר לאתר אחר את כל החומר שמצטבר אצלכם, כולל הודעות המשתתפים בפורומים, הודעות ותמונות ומיילים של מנהלי הפורומים? אני מניח שיצרתם איזשהו שיתוף פעולה עסקי עם אתר וואלה, אבל האם לא נראה לכם שאתם צריכים לבקש רשות, או לפחות ליידע את האנשים שהחומר הנ"ל מועבר לגורמים נוספים??

אנו זכאים לעשות זאת הן מבחינה משפטית והן מבחינה אתית. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)