שאלה לבעיית נניורולוגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

09/04/2008 | 13:00 | מאת: אורלי ג.

שלום אני סובלת מזה כשנה מסחרחורות on & off נעשו בדיקות ע"י רופא אף אוזן וגרון, ושללו בעיית אוזנים ושלחו לנירולוג,כמו כן עשיתי משקפים חדשות מולטי פוקל והתחלתי ללכת איתם קבוע, מה שלא עשיתי במשקפיים הקודמים. החלפת המשקפים נעשתה מחדש עקב שינוי במספר וצילינדר. הלכתי לבדוק שוב אצל אופטומיטריסט מומחה , שעשה לי את המשקפיים הקודמים ואז נוצר פער במספרים של שני האופטומיטריסטים וביקשתי מהאופטיקה החדשה לעשות עבורי עדשות חדשות ע"פ הממצאים החדשים. שאלתי לרופא הנוירוכירורג היא: האם יש עוד בעיה אחרת שאוכל לבדוק טרם הגיעי לנוירוכירוג? תודה מקרב לב אורלי.

אורלי שלום, זהו אינו פורום רפואי, את יכולה להפנות שאלתך לפורום "נוירוכירורגיה": http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1518,m-Doctors,a-Forums.html צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)