בקשה שרופאים יהיו אנושיים ועוד כמה בקשות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

06/04/2008 | 15:44 | מאת: ירדנה

בס"ד לכבוד צוות האתר, ראשית רציתי להעיר שמאוד חשוב שרופא שעונה בפורום יענה בצורה אנושית. כי ישנם רופאים שעונים כמו רובוטים והם גם הרבה פעמים מפחידים את הבן האדם בענין הרפואי מבלי להסביר מספיק את כל הנושא.הרי לא הכל שחור לבן ברפואה. רפואה זה לא מתמטיקה.לדוגמא ד"ר דליה אדמון עונה בצורה אנושית מאוד בפורום רפואת נשים. שנית רציתי לשאול אם אפשר להתחשב בגולש הדתי. אני שומרת שבת ואני גם לא רוצה שיענו לי בשבת אולי היה אפשר לכתוב "לא בשבת",ככותרת לנושא שלי ואז רופאים לא יענו על השאלות שלי בשבת.ואם זה במחיר שלא יענו בכלל אז שלא יענו לי בכלל.לידיעתכם ישנם המון גולשים דתיים וחרדים שלא כותבים שאלות מיום רביעי ומעלה שמא יענו להם בשבת.אם אתם אנשים עם ראש פתוח אפשר לחשוב על זה. נוסף לכך רציתי לשאול אם יש לכם שרות שאפשר להתיעץ עם רופא טלפונית תמורת תשלום סביר. ולסיום פורום אלרגיה מחליטים איזה שאלות הם יקבלו ואיזה לא ואני שאלתי שאלה רצינית לטעמי ובינתיים הם לא פרסמו את שאלתי. רציתי לדעת מה הקריטריונים בשביל ששאלה תתפרסם אצליהם? סליחה שהמכתב כל כך ארוך ותודה רבה על כל העזרה שלכם . בכבוד רב ירדנה

ירדנה שלום, 1.כאשר את פונה בפורום עם שאלה צייני פשוט שאת לא מעוניינת שיענו לך בשבת ומנהלי הפורום יתחשבו ברצונך. 2.פורום אלרגיה ואסטמה הינו פורום סגור-כלומר, השאלות קודם עוברות את אישור מנהל הפורום. כל עוד הן אינן מכילות פרסומת או השמצה הן יעלו לפורום עד 72 שעות מזמן הפנייה. צוות האתר.
09/04/2008 | 15:51 | מאת: לירדנה

http://www.doctors.co.il/xID-4970,xCT-536,m-Doctors,a-Article.html

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)