חלב במח' דימות-למה?

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

06/04/2008 | 14:36 | מאת: עומר חנש

שלום רב! לאחרונה ביקרתי במחלקת הדימות של ביה"ח רמב"ם על מנת לערוך מיפוי עצמות. שמתי לב שבחדר ההמתנה מוגש חלב לחלק מהמטופלים. מאוד עניין אותי משום מה למה?... לאחר בירור באינטרנט הצלחתי רק למצוא מידע על משהו שקשור לכך חלב יכול לשמש כתחליף לחומר ניגוד על בסיס ברוים בצילומי בטן תחתונה... האם זה נכון? מה התשובה המלאה? האופי הסקרן שלי לא יתן לי מנוח עד שאמצא את התשובה. הרי לא יכול להיות שהחלב היה שם במקרה, נכון?... אודה לכם מקרב לב אם תקרבו אותי לתשובה המיוחלת. תודה רבה עומר חנש

זהו אינו פורום רפואי, ניתן להפנות את השאלה לכל אחד מהפורומים של המרכז הרפואי רמב"ם. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)