פוסטינור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/03/2008 | 17:07 | מאת: תמר

לפני כשבועיים בערך הפסקתי להשתמש בגלולות למניעת היריון. ביום שלישי שעבר לקחתי פוסטינור. היום התכוונתי לקנות פוסטינור שוב (בעקבות אמש), אך בשעות הצהריים התחיל לי דימום. אינני יודעת אם זה מחזור, מכיוון שזה איננו התאריך. האם הדימום מעיד על מחזור, או שעליי לקחת פוסטינור בכל זאת? מה עליי לעשות?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1469,m-Doctors,a-Forums.html צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)