אין לי שאלה רפואית, אלא פידבק

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/03/2008 | 13:58 | מאת: דליה

שלום רב כל הכבוד לאתר הזה אשר מספק מידע ומענה. מעיון בהודעות בפורום זה, אני רואה שרוב ההודעות הן שאלות בתחום הרפואה, וכמובן תשובתכם היא אותה תשובה, שזה לא פורום רפואי.... :) לפי דעתי, ניתן להגדיל את הטבלה שבה רשום "שימו לב", כי נראה שרוב הגולשים פשוט לא שמים לב באמת למה שכתוב, הדגשה של הטבלה או עיצוב אחר של הפורום הזה, שיהיה שונה מהפורומים הרפואיים, עשוי לחסוך מכם זמן וגם לחסוך זמן מן הגולשים המחכים לתשובתכם. כי פורום כזה נראה בדיוק כמו שאר הפורומים. או ניתן פשוט מאוד לא קיים פורום כזה אלא לשלוח פידבק ישר למייל שלכם. חבל שצריך לפעמים לחכות הרבה זמן לתשובות בפורום עור, במיוחד כאשר, לפי דעתי, פורום זה הינו מאוד מבוקש... במידה ומנהלי הפורום הזה נמצאים בחופש, אולי עדיף לעדכן בפורום... לדעת, יותר טוב מאשר לא לדעת... הפורום הזה מוצף בשאלות, כך שכאשר מנהלי הפורום יענו, מפאת לחץ בזמן, סביר שהם יענו על השאלות הדחופות, וזה לא הוגן כלפי האחרים ששאלותיהם לא נענות. לבסוף, שיהיה לכם בהצלחה!! דליה

דליה שלום, אנו נשקול שינוי של פורמט הפורום על מנת למנוע את הטעות שזהו פורום רפואי - והוא לא. לגבי פורום רפואת עור: כאשר מנהלי הפורום מודיעים לנו על חופשה אנו מפרסמים זאת בראש הפורום. יתרה מזאת בשל העומס על פורום זה הוספו עוד שני פורומים בנושא: פורום "רפואת עור ומין" בניהולו של ד"ר אכי פרידמן פורום "רפואת עור אסתטית" בניהולו של ד"ר צחי שלקוביץ צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)