מיקרואלבומין

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/03/2008 | 19:03 | מאת: דנה

שלום רב דר'. אני בחורה מושתלת כליה מיזה 11 שנים. מיזה כשנתיים תוצאת המיקרואלבומין מצביעה על מדדים גבוהים: 600 - 400, ו- 312 לאחרונה. תוצאות כמיה: אוריאה 100 - 50- 77. קריאטנין: 1.1, 1.2. כאשר למעשה, 1.1 קריאטנין בדר"כ. מעולם לא קרה מצב שהקריאטנין עלה מעבר למדד- 1.2. אוריאה מעט לא יציבה, אך זה קשור למיעוט בנוזלים. הדאגה שלי זה תוצאות המיקרואלבומין. לעיתים גם תוצאות הפרוטאין באיסוף של 24 שעות מראה ערך בלתי תקין. מהו לדעתך הגורם, וכיצד עליי להמשיך בבירור הנושא. מודה לך מאד על תשומת הלב.

אין לנו כרגע פורום באתר העוסק בנפרולוגיה, אנו מקווים שבעתיד הקרוב נוכל להעלות פורום זה. צוות האתר.
18/09/2008 | 19:28 | מאת: סיגל

אני מושתלת כליה תוצאת מיקרואלבומין0.018 זה תקין? מדאיג? בבקשה עזרתכם

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)