מה הבעיה שלו

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/02/2008 | 16:00 | מאת: תותי

היה ביני לבין בחור בעבודה סטוץ שנגמר כי גיליתי שהבחור יצא עם מישהי 8 חודשים בזמן שהוא שכב איתי(וגם היא עבדה באותו המקום..אפילו ישבה באותו הכיסא..חח) עכשיו אנחנו מתכתבים במסנג'ר כי אני גם ככה לא רציתי קשר רציני אז לא היה איכפתל לי ונראה לי שדווקא בגלל זה הוא מחזר אחריי למרות שהוא טוען שלא אבל אחרת איך אפשר להסביר את ההתכתבויות במסנג'ר וזה שהוא מציין שהוא חרמן כל הזמן וברמיזות עליי ומספר לי על בחורות שיצא איתן ונפרד מהן..דברים של גיל 16 והוא בן 34 גרוש +ילדה שדרך אגב בגד באישתו בלי הפסקה.הוא פשוט חולה מין לדעתי ..הוא גם מאונן בשירותים של המשרד שזה פשוט נוראי היום התכסחנו במסנג'ר והוא אמר משפט עם רמיזה מינית אז אמרתי לו שכל משפט שני קשור לסקס אצלו אז הוא התעצבן והתחיל לומר שלדעתו אני מנסה למשוך תשומת לב עם המיניות(שדרך אגב הוא הסטוץ השני שלי אני בחור של קשר רציני)וזה הכל קשור בילדות(מזה שגדלתי רק עם אבא) עכשיו אני לא מתייחסת אבל הוא ממשיך עם ההערות הכה מטומטמות.איך להכניס לו?

תותי שלום, אין זה המקום המתאים לשאלתך. אתר דוקטורס עוסק בנושאים רפואיים בלבד. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)