שלשולים עקב שימוש בגלולות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/01/2008 | 09:14 | מאת: אפרת

עברתי להשתמש בגלולות מינס לפני מספר חודשים. מאז יש לי שינויים בפעילות מעיים והיציאות נוזליות. האם יש קשר?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים העוסקים ברפואת נשים. צוות האתר.
02/02/2008 | 10:55 | מאת: סיגלית

התחלתי להשתמש במינס לפני שנה, והתחילו להיות לי יציאות מאוד מוזרות, לפעמים מלוות בכאבי בטן ושלשולים. יש לציין שהתזונה שלי נשארה בדיוק כמו שהיתה, כך שהסקתי שכנראה יש קשר לגלולות ולא למזון. התייעצתי עם הגניקולוגית, והיא אמרה לי "למשוך" איתן עוד קצת זמן ולראות אם יש שינוי. אחרי חודשיים אכן היה שינוי והיציאות חזרו להיות רגילות. אבל אחרי שעוד חודש חלף, שוב הסיפור חזר על עצמו. אז עברתי לגלולות פמינט, ובינתיים לא הגיעו התופעות האלה. שווה לך להתייעץ לדעתי עם הגניקולוגית שלך לגבי מה לעשות. דווחי אם עבר לך, מעניין אותי לדעת אם באמת יש קשר לסוג הגלולות.. בהצלחה, ותרגישי טוב!

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)