מה זה הדברים האלה?

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/11/2004 | 16:24 | מאת: שואל

הפורום הזה נועד לשיפור האתר והשירות שהוא נותן לנו הגולשים; למה אתם שואלים איפה מוצאים פורום כזה או אחר? אם המנהלים ישבו כל היום לענות לשאלות מהסוג הזה, האתר יידרדר עוד מעט ולא נוכל ליהנות ממנו. חבר'ה, קצת להסתכל מסביב ולמצוא את הפורום המתאים. והנה רשימה למי שלא מוצא: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Index בהצלחה!

16/11/2004 | 17:43 | מאת: ב.

לדעתי טעויות כאלה נובעות משם הפורום שלא מובן לרבים מהגולשים. שם חלופי שהייתי מציע הוא "מכתבים למערכת" או "משוב למערכת" ובצורה כזאת יהיו פחות הודעות שאינן רלבנטיות לכאן.

16/11/2004 | 23:32 | מאת: כבר לא רלוונטי

ועל מה שכן רלוונטי הם עונים?.. לא ממש

אנחנו מקווים שבקרוב, עת יעלה דף הקהילות המחודש, הניווט רק ישתפר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)