שיווק עצמי בפורומים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/01/2008 | 15:11 | מאת: אבי

ברור שמי שמנהל פורום יש לו אינטרס לקדם את נושא הפורום ומן הסתם גם את הפרקטיקה שלו. נדמה לי שזה היה פורום שעוסק בהידרוקולון משהו.... ניקוי המעי הגס. מנהל הפורום שהוא גם בעל קליניקה בנושא מזמין שואלים בפורום להתקשר למרפאה שלו. אני חושב שמנהל פורום יכול להסתפק בכרטיס ביקור שנמצא בשולי הפורוםלטובת פרסום עצמי, הקוראים מספיק אינטליגטים להגיע אליו אם ירצו. ולהתמקד במתן ידע מקצועי בתוך הפורום עצמו, אחרת זה נראה כמו שוק ומחטיא את מטרת הפורום. תודה אבי

אבי שלום, פורום קולון הידרותרפיה נבדק, ולא מצאנו כל פרסומת בוטה בתשובותיו של מנהל הפורום. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)