אירוע מוחי ותרופות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/01/2008 | 18:59 | מאת: אליהו

שלום רב, בדצמבר 05 קיבלתי אירוע מוחי בהודו הייתי מאושפז שם 3 שבועות. כשחזרתי קיבלתי אספרין ופלאוקס. בינואר 07 קיבלתי אירוע שני והפלאוקס הוחלף בקומדין. ומאז אני לוקח את שניהם קבוע יום יום. במאי 06 עברתי צינתור. האם לקיחת אספרין וקומדין יום יום בעייתית או לא?

אליהו שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום שבץ מוח פורום שיקום לאחר אירוע מוחי פורום ייעוץ תרופתי-בי"ח הלל יפה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)