מידע

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/01/2005 | 14:52 | מאת: אנסטסיה

לכל מבקרי האתר.. רציתי לבקש מכם לשולח לי לדואר האלקטרוני או להשיה לי באתר על כמה נושאים. והם:גיל ההתבגרות עשיון אני בת 14 ואני מאוד מתענינת ברפואה, אני גם לומדת בחוג אבל מרגישה שהם לא מלמדים ברצינות... לכל מי שישלח לי מאוד על זה..אני מודה לו מראש! נסטיה.

אנסטסיה שלום ותודה על פנייתך, אנא הפני את שאלתך לפורום המתאים באתר והרופאים והמומחים שלנו יענו עליה. להלן רשימת הפורומים: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Index/xCT/0 בברכה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)