בהמשך להודעתי מה-8.10 שעה 22:11

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/10/2007 | 12:27 | מאת: תיקון

צוות יקר, ראשית: תודה על המחיקה וסליחה - לא הייתי מודעת לכללים אצלכם, וזו אחראיותי. שנית: עדיין מופיעה הודעה באותו הפורום, הנושאת את שמי המלא. הודעה זו נכתבה על ידי המחבר שלומי, והיא רשומה בתאריך 19.9.2007 שעה 13:20. זו הודעה שנכתבה בתגובה להודעה הראשונה שפרסמתי. אני מבקשת מאוד למחוק גם את ההודעה הזאת. שלישית: בחיפוש במנוע החיפוש של גוגל מתקבלים עדיין קישורים לכל ההודעות שנמחקו. הקישורים מצטטים בהרחבה מתוך ההודעות שנמחקו, וזה כולל ציטוט של שמי המלא ושל מספר הטלפון שלי. אלו אינם קישורים פעילים, אך קיומם "משאיר בחיים" את ההודעות שנמחקו. אני מאוד מבקשת למחוק את כל "הזנבות" האלו, וגם הפעם מודה מאוד ומקרב לב מראש.

לבקשתך ההודעה נמחקה. לגבי מנוע החיפוש של גוגל,,,לוקח שבועיים עד שהרישומים מתעדכנים שם ולנו אין שום שליטה על זה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)