פורונקלים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/01/2005 | 22:22 | מאת: ר

שלום אני סובל מז10 שנים מפורונקלים מוגלתיים קשים.האם יש איזה משחה או צמחים שיכול לעזור לי? תודה

18/01/2005 | 23:32 | מאת: ר

לא עניתה לי על השאלה תודה

שלום ותודה על פנייתך, פורום זה אינו נותן עזרה רפואית. יש לפנות לפורום רפואה משלימה: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/10 בברכה, צוות אתר דוקטורס
24/01/2005 | 23:28 | מאת: אלישוע הומיאופת קלאסי

הגוף חכם מכל גדולי הרופאים גם יחד. זה יהיה עלבון לבינה של המערכת החיסונית לו נחשוב שהבעיה מתחילה ונגמרת בפרונקל. בעייתך האמיתית אינה הפרונקל אלא בסיבה שגורמת לתופעה הזו לחזור שוב ושוב. הגוף מנסה ללמד אותך דבר מה וזוהי שפתו. במידה וימצא חומר כלשהו, בין אם קונבנציונאלי או טבעי, שלא יבחר עבורך ועבור הסיבות לתופעה המעניינת הזו התוצאה עלולה להיות קשה שכן למערכת החיסונית אין הרבה חוש הומור. באופן כללי סוג זה של בעיות מלמד שאתה אדם אימפולסיבי בעל יצר חזק מאוד. יש בתוכך עוצמה רבה שאינה מוצאת לעצמה ביטוי נכון. יש בך צורך עז להוציא משהו מתוכך אך הדבר כנראה אינו מתאפשר לך. כמו כן יתכן והבעיה הינה תורשתית או מתיישבת על חולשה עתיקת יומין. בעייתך החלה להטרידך לפני כ - 10 שנים, אך קרוב לודאי שהחלה שנים רבות לפני כן, רק שאז לא קראו לזה בשם או שלא התבטאה כלל על העור. זה עמוק מכדי שאיזה צמח או משחה יגאלו אותך באמת. תתיעץ עם הומיאופת קלאסי. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע 4993676 - 054

24/01/2005 | 23:28 | מאת: אלישוע הומיאופת קלאסי

הגוף חכם מכל גדולי הרופאים גם יחד. זה יהיה עלבון לבינה של המערכת החיסונית לו נחשוב שהבעיה מתחילה ונגמרת בפרונקל. בעייתך האמיתית אינה הפרונקל אלא בסיבה שגורמת לתופעה הזו לחזור שוב ושוב. הגוף מנסה ללמד אותך דבר מה וזוהי שפתו. במידה וימצא חומר כלשהו, בין אם קונבנציונאלי או טבעי, שלא יבחר עבורך ועבור הסיבות לתופעה המעניינת הזו התוצאה עלולה להיות קשה שכן למערכת החיסונית אין הרבה חוש הומור. באופן כללי סוג זה של בעיות מלמד שאתה אדם אימפולסיבי בעל יצר חזק מאוד. יש בתוכך עוצמה רבה שאינה מוצאת לעצמה ביטוי נכון. יש בך צורך עז להוציא משהו מתוכך אך הדבר כנראה אינו מתאפשר לך. כמו כן יתכן והבעיה הינה תורשתית או מתיישבת על חולשה עתיקת יומין. בעייתך החלה להטרידך לפני כ - 10 שנים, אך קרוב לודאי שהחלה שנים רבות לפני כן, רק שאז לא קראו לזה בשם או שלא התבטאה כלל על העור. זה עמוק מכדי שאיזה צמח או משחה יגאלו אותך באמת. תתיעץ עם הומיאופת קלאסי. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע 4993676 - 054

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)