כולסטרול

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/07/2007 | 21:50 | מאת: [email protected]

אבקש לקבל חוות דעת לערכים המופיעים בבדיקת הדם שלי. CHOLESTEROL - 301 CHOLESTEROL HDL - 138 CHOLESTEROL LDL - 152 הכולסטרול הטוב גבוה בדרך כלל, אולם הפעם הוא גבוה במיוחד.

12/07/2007 | 22:39 | מאת: אהובה

שלום, הפורום הזה אינו פורום רפואי ! תנסה לשאול בפורום "רפואת משפחה" וכדאי שתציין גיל, רקע רפואי, תרופות כרוניות אם הנך נוטל, ותוצאות מלאות של הבדיקה. בכל מקרה, הרופא המטפל שלך הוא הכתובת להסבר משמעות תוצאות הבדיקות, מכיוון שבידיו יש את כל הפרטים הרפואיים כולל בדיקות קודמות .. כל טוב, אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום המתאים. בפורום רפואת משפחה יוכלו לעזור לך. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)