סחרחורות " ורטיגו "

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/06/2007 | 11:19 | מאת: רחל ג.

אבקש לשלוח לי ייעוץ אם אפשר בקשר לנושא סחרחורות או ורטיגו בהקדם האפשרי. אני סובלת מזה שנתיים מבעיה של סחרחורות. היגעתי אפילו לבית חולים למיון בגלל סחרחורת קשה, ולא היתה להם תשובה בשבילי. הנוירולוג שביקרתי אצלו אמר לי שזו לא מחלה קשה וכמו שזה בא כך זה חולף. יכול להיות שזו לא מחלה קשה אבל אי אפשר לתפקד וזה בהחלט מצב קשה וגם משתק בתפקוד היום יומי. דרך אגב עברתי את כל הבדיקות האפשריות. בתודה מראש, רחל ג.

15/06/2007 | 12:53 | מאת: אהןבה

ובפורום נוירולוגיה. פורום זה אינו פורום רפואי !! בכל מקרה זה לא יכול להחליף בדיקת רופא, במסגרת ייעוץ אישי. שבת שלום.

רחל שלום, זהו אינו פורום רפואי. אנא נסי להפנות שאלתך לפורומים הבאים: פורום נוירוכירורגיה פורום אך אוזן גרון צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)