סחרחורת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/11/2004 | 09:35 | מאת: מיקי

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאלה הזו, אם לא נא הפנו אותי לפורום הנכון. הלילה התעוררתי תוך כדי התהפכות על הצד (זה קורה לי תמיד , זו לא הבעיה), ופתחתי עיניים, החדר הסתובב מול עיני מימין לשמאל ושוב עד שזה נרגע. זה חזר על עצמו במצב שכיבה שלוש פעמים כשהזזתי את הראש ואז קמתי להקיא. בעמידה לא היתה לי סחרחורת. מה לא בסדר, מה יש לי? הבוקר אני מרגישה בחילה וחולשה אבל לא סחרחורת.

מיקי שלום ותודה על פנייתך, נשמח להפנות אותך לפורום המתאים. אנא פני לפורום רפואת משפחה. להלן הלינק הישיר: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 בתקווה שמצבך ישתפר. המשך גלישה נעימה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)