מידע על דיסטונה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/12/2004 | 09:50 | מאת: דני

שלום לכולם אובחנתי כחולה במחלה הניקראת: torison distonia כניראה DYT1 Dystonia. האם למישהו יש מידע על המחלה. כרגע נתנו לי לקחת כדורים של Dekinet האם ידוע לכם משהו על הכדורים ועל תופעות לוואי אפשריות. תודה מראש

דני שלום ותודה על פנייתך, פורום זה אינו פורום רפואי ואינו נותן מענה של מומחים. הפורום נועד כדי לקבל מכם, הגולשים, תגובות על האתר.אנא הפנה את שאלתך לפורום רפואת משפחה. להלן הלינק הישיר: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 בברכה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)