נוירופתיה, נימול ברגליים, לא מרגישה את כפות הרגליים. משפיע על שיווי מ

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/09/2023 | 18:42 | מאת: יפית

בעקבות נימול כפות רגליים ותפקוד ירוד בemg רגליים התקבלה תוצאת ana. Bord-1:40, ana pattern-specked, dan(ds) ab-תוצאה<1, ssb(la) single תוצאה<0.2, rnp-3.8,ssa(ro)single תוצאה<0.2 מה אומרות התוצאות? מיועדת גם לemg ידים. תור לשמיעת הסבר יהיה רק בעוד 3חודשים!!!!

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "כף רגל וקרסול" https://www.doctors.co.il/forum-3907/ בברכה צוות האתר
11/10/2023 | 21:19 | מאת: חטולית

האם את סכרתית ? יש תופעות כאלה לאנשים סכרתיים סוג 2 חטולית

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)