אקטורפיון וצוואר מדמם

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/07/2023 | 10:21 | מאת: ליה

צוואר מדמם במגע. בדיקת פאפ מלפני שנה תקינה וגם קולפ' , במהלך קולפ' שבוצע אצל דר ליאת בנימין בוצעה מריחה של חומר שצמצם את האקטורפיון בערך פעמיים. משתמשים בהמלצתה בחומר סיכוך לצמצם את הסיכוי לדימום. עכשיו שוב נקלח פאפ ליתר בטחון למרות שהרופאה ראתה את האקטורפיון ונקבע תור לקולפ' . מה ניתן לעשות עוד למנוע את הדימום? (נאמר לי שיש אפשרות לצרוב בלייזר אך לא מעוניינת כי זה יכל לגרום ללידות מוקדמות) הבנתי שזה תקין וזה בסדר אך כל פעם שזה קורה , היתה תקופה שהדימום ממש פחת ולאחרונה חזר שוב להיות קצת יותר... האם כדאי להמשיך לעקוב בקולפ' ולצרוב עם החומר? כי זה הצטמצם מפעם לפעם.. וזה יכול להיעלם.?

שלום, פורום זה אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים בעוסקים ברפואת נשים: https://www.doctors.co.il/all-1999/ בברכה, צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)