האתר לא ידידותי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

13/12/2022 | 17:21 | מאת: דן

שלום רב האתר פעם עולה פעם רואים רק שליש מהדף או פחות . אי אפשר לערוך את ההודעה שכתבתי ורוצה לשנות או למחוק לא נותן צריך למחוק ולהתחיל מחדש . ועוד ועוד נא תיקונך . שלא נדבר לפעמים צריך לחכות שנבריא עד שכבוד הרופא יענה להודעה - נא טיפולכם

שלום, 1. ראיית שליש מהדף - ערכנו בדיקות ואין אנו מוצאים תקלה בנראות האתר 2. הודעה שנכתבה ונשלחה לא ניתנת לעריכה. מה שכן ניתן לעשות, הוא להוסיף עוד הודעה עם תיקון 3. מנהלי הפורומים בדוקטורס עושים את מרב המאמצים לענות לגולשים בזמן סביר. יש לקחת בחשבון שהם עובדים ועמוסים. בברכה, צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)