סליחה שוב שכחתי......

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/05/2020 | 10:30 | מאת: חטוליתוש

היכן לוחצים להגדלת הכתב עזרה בבקשה חטוליתוש

במסך מצד ימין, חיד הלוגו יש את הסימן העגול של הנגשה לנכים, לחיצה עליו פותחת אופציות, אחת מהן היא התאמה לכבדי ראייה. בברכה צוות האתר
27/05/2020 | 17:10 | מאת: חטוליתוש

נכון אך לא הגדיל לי את הכתב תודה חטולית

הועבר לטיפול התכנות בברכה
לחיצה במקלדת על ctrl ו- + +ctrl מגדילה את הכתב בברכה
31/05/2020 | 17:32 | מאת: חטוליתוש

ואם זה דרך הפלפון? לא הצלחתי 🤔🥴😒 כל כך קשה לי לא יודעת אייך להגדיל את הכתב חטוליתוש

תלוי במכשיר הסלולרי שלך, בדר"כ עם שתי אצבעות על המסך מבצעת תנועה שמרחיבה. בברכה
05/06/2020 | 08:30 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה מסתבר שבסוף ההגדלה של נכתב אינה נעשית בהגדלת שתי אצבעות על המסך אלה דרך האינטרנט..כבר עזרו לי בכך בכל מקרה מודה לכם על עזרתכם שבת שלום חטוליתוש

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)