כמי שנעזרת רבות באתר שלכם

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/11/2004 | 14:17 | מאת: מיקה

מאוד מקשה עלי שהחלטתם לא לשנות את צבע הלינק שכבר בקרתי בו. זהו סטנדרט באינטרנט, וההחלטה לחרוג מהסטנדרט הזה אינה מוספיה דבר ליופי של הדף, אבל מאוד מקשה על הבנת החומר. אם כל הכבוד לאתרכם הנכבד, איני שומרת בזכרון כל פסיק שקראתי, כך שיוצא שאני נכנסת לקרוא, חוזרת כעבור יומיים שלושה ונאלצת לדשדש שוב בתוך החומר שכבר קראתי. נב העובדה שהחלטתם לתמוך רק בדפדפן מסוג אקספלורר תמוהה ביותר. בשלב הפתוח אין שום בעיה, ואין בכך תוספת של עבודה, לבנות את האתר שיעבוד גם בדפדפנים אחרים. ושלא יספר לכם המפתח של האתר אחרת....

14/11/2004 | 16:51 | מאת: מנהל טכני

שלום מיקה, תודה על שאלתך ומקווה לעזור לך ולאחרים במענה. 1) צביעת הקישורים שביקרת בהם: נושא צביעת הקישורים שכבר ביקרת בהם נתמך כמובן ע"י הדפדפנים, אך אתרים לרוב לא משתמשים בצבע "השלישי" הזה בקישורים. במקרה של דוקטורס, החלטתנו היא למזער את מספר הצבעים אשר מופיעים באתר עד למינימום -- לכן גם לא משתמשים בצבע הזה בקישורים. לשמחתי, כמנהל הטכני של האתר, ולשמחת רבים מהגולשים, עורך האתר משנה את הנושאים והמאמרים מדי יום ביומו כך שבעצם יוצא שבכל יום יש קישורים חדשים בדפים. 2) תאימות בדפדפנים אחרים: נושא תאימות האתר לדפדפנים מלבד הדפדפן של מיקרוסופט (דוגמת: Firefox, Mozilla, Opera ואחרים) הינו כמובן חשוב, ובשבועות הקרובים יסתיימו השינויים הקטנים שנותרו בכדי להפוך את אתר דוקטורס לאתר "קריא" בכל דפדפן. בברכה, נור דאוד, מנהל מערכות מידע קומרקס בע"מ

14/11/2004 | 19:15 | מאת: מיקה

אני מדברת על צבעי הלינקים בפורומים. אין לי אפשרות לדעת מה חדש ומה כבר קראתי. אתם חושבים שראוי להקריב פונקציונליות ונוחות של המשתמש עבור "יופי". אז יופי לכם. לי זה מפריע מאוד, מפריע לי עד כדי כך שאם יש פורום דומה בפורטל אחר אני מוותרת על דוקטורס.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)