קישור 'חוטפני'

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

13/04/2019 | 14:45 | מאת: 0

שלום לצוות האתר - שבוע טוב. רואה את ההודעה למטה בעניין הטכני. סליחה על ההטרדה - אצלי גם קיימת בעייה, ואולי רלוונטית גם לאחרים, לפחות שיעזור למישהו: יש לי מכשיר סלולר אנדרואיד ודפדפן גוגל כרום. כאשר אני מנסה להיכנס לפורום פסיכולוגיה קלינית בכתובת www. doctors.co.il/forum-6 העמוד קופץ מיידית לכתובת ראשית יותר: www.doctors.co.il/all למרות ספקותיי שמישהו יסייע לי - אולי בכל זאת יש איזה אישיו טכני שתוכלו לזהות? שבוע טוב, ושוב סליחה

שלום התקלה הועברה לטיפול התכנות בברכה, צוות האתר
13/06/2019 | 06:11 | מאת: 0

שלום רב, חלפו חודשיים והתקלה של ה'קישור החוטפני' טרם הסתדרה אצלי, לצערי. בנוסף - האם ניתן לסדר כך שיראו את הכותרות של הודעות מנחה הפורום, כאשר הוא מגיב להודעות שפותחים המשתתפים? האם ניתן להחזיר את עצי השיחות כך שיראו על ענפיהם? קורה לא פעם שמתבקשים לרשום 70 תווים בכותרת השאלה שפותחים. וגם זה לא מספיק ולא ניתן לשלוח את ההודעה. ניתן, אמנם, לעקוף את ה'באג' (?) על ידי העתקה ללוח, רענון ותווי רווחים, אך פעולות אלו אינן טריביאליות עבור כל אחד. ובכל זאת, האם ניתן לבדוק גם את זה? עמכם הסליחה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)