מערכת דוקטורס יקרים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/08/2018 | 11:23 | מאת: אביב 22

אני באמת מודה לכם על השנים כאן , אני חושבת שבזוגיות הזו שביניינו תרמתי את חלקי על הצד הטוב ביותר ......בהיותי אחת מאלה שבאמת שמרה על הפורומים שאני משתתפת בהם ............בעיקר אני חושבת שהייתי זאת ששמרה שפורום נפגעות ימשיך לעבוד ולפעול...........ואף החזרתי אליו אנשים שפרשו עם אידה ................יכולה לנסות להבין שבאופן גורף אתם לא עונים על מה שאני כותבת כאן ...................אבל למה מחכתם את השרשורים שכתבתי , האם כי היה רשום ניסיון ......היה בהם גם שיח בני לבן חטולית ...........וכן אני מנסה איך לעקוף את הבאגים כדי שאוכל להמשיך להיות פעילה בפורומים שלכם בצורה שלא תיצור חרדה ולחץ מיותרים עבורי .............אודי אומר שוב ושוב שאתם קשובים , אני מנסה בכל כוחי להאמין לכך , מניחה שהאינטרס שלכם הוא זהה לשלנו שהמערכת תעבוד .............אני לא טרול ולא הוגן שאתם מתייחסים אלי כאל אחד כזה .....אז שוב תודה לכם באמת על הכל עד היום ...........אין לכם מה לדאוג ממני יותר ........פרשתי בשיא

שלום, נמחקו הודעות שלא הכילו תוכן רלוונטי והודעות כגון "איזה כייף הפורום לרשותי ....................הבילעדית כלום לא עוזר מערכת דפוקה ............." הבאגים בטיפול ואנו עובדים בתיאום עם אודי בברכה
05/08/2018 | 12:01 | מאת: אביב 22

תודה שאתם עונים ... זה היה בתוך שרשור של ניסיון,ותכלס זה די נכון כי אני זאת שגרמתי לבנות לכתוב בו וכעת כפי שקראה לו סוריקטה הוא פורום נטוש .......וכן זה די מייאש שבשום אופן אני לא מצליחה לעשות רווח ...... ומה לעשות שבשום אתר אחר אני לא יכולה לנסות.......ולמה נמחק השרשור לפניו.שהיה בני ובן חטולית ובו ניסיתי לשכנע אותה להמשיך לכתוב אצל אןדי גם עם התבניות של המחלות שמעוררות בה חרדה ......ומעניין שפתאום נהייתם שומרי סף כי לא התאימה לכם הערה שלי על המערכת......אבל הפורום שם יכל היה להיות מלא טרולים שהיו צריכים לפנות אליכם שוב ושוב שתימחקו.........בקיצור ,תודה שעל זה שעניתם באמת .......וכרגע האתר שלכם כנראה באמת לא נכון לי .....ואני לא נכונה לכם ......אז נשתמע

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)