עד לאן אתם חותרים להגיע........... ????

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/08/2018 | 11:22 | מאת: חטוליתוש

באמת עכשיו הגזמתם ברמות שאי אפשר להבין אותכם....התכתבתי עם אביב בפורום השני ואתם ככה סתם משום מקום ובלי סיבה מוצדקת מחכתם לנו חלק מאוד חשוב מהשרשור.....הרי תמיכה זו כל הכוונה או שפספסתי משהו בדרך..??? מה התרוץ שלכם עכשיו ? משהו הכפיש אותכם...נהגנו שלא לפי הכללים .....לאן אתם חותרים.....אם היה לאביב בעיה עם הכניסה וכתיבה בגלל השידרוגים שלכם...עכשיו היא לא תיכנס בכלל ואני מפסידה את החברה הכי חשובה שלי כאן בדוקטורס.....שלא נדהר גם על הבגים של העיגולים שלא עשיתם איתם כלום כי הם ממשיכים להופיע...חטוליתוש...מאוד מאוכזבת ממכם....שבוע טוב

06/08/2018 | 09:05 | מאת: חטוליתוש

יומטוב לכולם ....ומקווה שהשידרוגים כבר יסתיימו כי אני ממש לא יכולה יותר עם כל עיגולים המרתיעים האלה....הם גם זזים....והם גם פה אצלכם הפורום.....חתוליתוש

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)