הבטחות בלי רשת ביטחון לקיום..

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

30/07/2018 | 09:30 | מאת: חטוליתוש

אתם אומרים כל הזמן שאתם מטפלים....מהמקום שלנו...היכן שאנחנו נמצאים...כותבים....מוציאים את הקרביים החוצה... כל הכאב שלנו לא נבספר אצלכם בגרוש שחוק....אייך יוצאים לדרך כזו של שינויים דרסטיים בלי גיבויים מתאימים...???? אייך יתכן שלא לקחתם בחשבון כמה תקלות יהיו בדרך....ומי אנחנו בכלל בשבילכם....רק קבוצות של אנשים שכותבים....אז מה.....!!! שיחכו....!!! רבותי זה ממש לא ככה ....א ת ם ....פוגעים בנו נפשית !!....לא יתכן שהמצב הזה ימשיך כך בלי שיהיה תאריך יעד סופי לסיוט המתמשך הזה....השתדלתי בכל כוחי להתאזר בסבלנות ובסובלנות לכל המצב....אפילו לעודד את הכותבים בפורומים שאני כותבת בהם....שעוד מעט הכל יהיה מאחורינו.... אבל להגיד לכם את האמת...רבותי....נקעה נפשי...ושל כל הנפשות הפועלות...הכותבים והכותבות מהמצב הבלתי ניתן לסבול עוד....עד מתי..!!! עד מתי !!וובהתיחס להודעות הנוספות שכותבות החברות שלי כאן בכל פורם....התשובות שלכם ממש לא עוזרות.....בברכה....חטוליתוש

חתוליטוש יקרה התשובות שאנחנו נותנים לכם אינן מס שפתיים. אנחנו באמת ובתמים עושים מאמצים על מנת לתקן באגים ולעשות שיפורים בפלטפורמה. מטבע הדברים זמני פיתוח אינם משהו שאנחנו יודעים כרגע להתחייב עליו, למעט לומר שגם לנו יש אינטרס שזה יקרה במהירות האפשרית. אנחנו מאמינים שלאחר הפגישה עם אודי דברים יתבהרו יותר, ועד אז מקווים שתמשיכו להיות חלק בפורום. בכל מקרה גם עבורנו הגולשים הם החשובים ביותר, ובוודאי שאנחנו רוצים שתהיו מרוצים. בברכה, צוות האתר
30/07/2018 | 10:47 | מאת: חטוליתוש

לא מבינה מה ישתנה אחרי הפגישה או השיחה עם אודי....גם הוא נופל בין הכסאות ...שלכם....מה כבר ישתנה לאחר הפגישה...שהוא יכתוב...דיברתי עם מערכת דוקטורס והם... ..רבותי המכובדים.....כן..אני עדיין מכבדת אתכם.....אבל אתם עם צוות של מומחים.....בעולם וירטואלי......ובאגים לא אמורים להיות בעיה עבורם.....עבור המומחים.....כי הרי בלעדיהם לא הייתם מתחילים את כל המהפך שעשיתם....האמת שכבר בא לי לבכות על כל המצב הקיים.....ואני שוב אומרת לכם.. בכל הכנות....שא ת ם...גורמים לנו לנזק נפשי עם כל הבלגן שנוצר.....חטוליתוש

30/07/2018 | 16:54 | מאת: סוריקטה

נחזיק אצבעות. סוריקטה 16:54

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)