השידרוג הזה.......

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/07/2018 | 18:00 | מאת: אביב

הי לכם ושבוע טוב, ביקשתם שנעזר בסבלנות ....זה עוד מעט כמעט חודש ימים בהרצה...והאנטר והרווח עדין לא עובדים ....בתחושה שלי , זה פשוט הולך להישאר ככה ....מה קורה עם הבאגים ..האם יש איזו שהיא התקדמות ....מיואשת , באמת .

21/07/2018 | 18:07 | מאת: אביב

כשאידה פרשה שתמצאו מנהל אחר ....מאז עברו כבר כמה שנים טובות......מ - 2014 ארבע שנים ....ואנחנו עדין מחכות ....אבל למי אכפת מכמה (א)נשים......

21/07/2018 | 19:23 | מאת: סוריקטה

שלום לצוות האתר,           § אנסה להצטרף לאביב.                § האם ניתן לשקם את מה שנכתב בעבר (פסקאות, שעות, כותרות להודעת מנהל, סימון שמאפשר הבנה לאן שורשרה הודעה) או שמא נפגע בסיס הנתונים? בעיננו (אף אם קבוצה קטנה, יש לו חשיבות, אנחנו 'המשכיים').               § תודה, גם אם התשובה לכל אלה שלילית. סוריקטה.

26/07/2018 | 10:41 | מאת: אביב

שאנו אפילו לא שוות התייחסות או תשובה ......זה מראה מה בעצם אנחנו עבורכם .....רק אל תשכחו שאתם מתהדרים בפורום פסיכולוגיה בהמון פניות כמה מהם זה שלי .. לטנגו צריכים שניים ,כמו שאנו זקוקים לכם ומודים לכם על השירות......אתם זקוקים לנו .......גם לומר ,אנחנו עדיין מנסים לסדר זאת תשובה .......חבל ..

27/07/2018 | 10:50 | מאת: סוריקטה

יש הרבה יותר הודעות. המנייה היא רק של עצים שנפתחו, לא על ענפיהם המסועפים, מה שמאפיין את המקום הייחודי והשונה. ובשלב זה אני שותקת. סוריקטה 10:48

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)