הודעה לגולשי פורום פסיכולוגיה קלינית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

שלום, לא נחסמו משתמשים באתר דוקטורס בכלל, לרבות בפורום "פסיכולוגיה קלינית" שמנהל אודי בונשטיין. בעקבות עליית האתר החדש ישנן מספר תקלות טכניות שאנחנו פועלים כדי לתקן במהרה. אנחנו מקבלים את כל הפניות מכם, הן באמצעות התיבה והן בפורום עצמו, ועושים את מירב המאמצים על מנת שהגלישה והדיונים בפורום יתנהלו כסדרם. אנא התאזרו בסבלנות צוות האתר.
01/07/2018 | 18:29 | מאת: מ

תודה לכם. אבקש להרשם בשם חדש ללא צורך בזיהוי אמיתי בפורום פסיכולוגיה קלינית. כי השם הקודם "לא קיים במערכת"..האם אפשרי במייל פקטיבי? תודה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)