ממשק חדש וחיוור של הפורומים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/06/2018 | 05:20 | מאת: אחת

הממשק דל בצבעים , כל הצבעים חיוורים במתכונת של בהיר ..על בהיר מי יכול לקרא ? הפלטפורמה הפכה הגול לגדול במקום מכווץ אין אפשרות להוסיף היפר קישור ואין אפשרות להוסיף קישור של youtube https://www.youtube.com/watch?v=j_i-tmUlubk המתכונת של הפורומים הקודמת או של תפוז היא המודל .

אתר זאפ דוקטורס חוגג בימים אלו 20 שנות קיום. האתר משמש בפורטל הבריאות הגדול והמוביל בישראל מאז ועד היום. האתר הקודם היה אתר שהפונקציונליות, הנראות ועוד חלקים בו - לא התאימו לשנת 2018 את תהליך בניית והקמת האתר החדש ליווה צוות מובחר של עורכי תוכן, מתכנתים, אנשי SEO ומעצבים, ולצדם צוות רפואי חיצוני ומקצועי, המורכב מרופאים מנוסים ורופאים מתמחים – וכך, בעבודה משותפת ומאומצת, שעות רבות של מחשבה ושיתוף פעולה מבורך, הצלחנו להגשים את החזון שלנו וליצור את zap doctors החדש - אתר בריאות חדשני, שהוא בשורה של ממש בכל הקשור לצריכת מידע רפואי בישראל. לא רק עיצוב רענן ונקי, צבעים ואייקונים חדשים תמצאו פה, אלא גם שפה פשוטה וברורה, טכנולוגיה מתקדמת, רספונסיביות ותכנים המותאמים אישית לכל גולש. והכי חשוב – אתר שמרכז תחת קורת גג אחת מענה לכל שאלה/בעיה/צורך בתחום הרפואה והבריאות (One Stop Shop). ב-zap doctors החדש תמצאו למעלה מ-2 מיליון שאלות ותשובות ב-725 פורומים רפואיים שונים, המנוהלים על ידי אנשי המקצוע הטובים ביותר. והמענה שאנו נותנים היום באתר החדש נותן מענה לכלל הגולשים בכל הפורומים השונים. ברור לנו שלא קל תמיד להתרגל לשינויים ושיש לנו עוד לא מעט דברים לשפר ולייעל באתר החדש שאכן נמצא בתקופת הרצה. וזאת הזדמנות טובה להגיד לך תודה על הפניה אלינו וההערות שכתבת. ננסה לתת פתרון ככל שנמצא אותו נכון לכלל המשתמשים תחת לוח הזמנים הלחוץ שנובע מהעלאה של אתר גדול ומקיף כמו שלנו. נשמח שתמשיכו לעשות שימוש באתר שלנו ונשמח לעזור לכם ככל הניתן, נבקש קצת אורך רוח... תודה, הנהלת האתר"

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)