פתולוגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/12/2004 | 13:08 | מאת: דנית

אני מעוניינת בלימודי פתולוגיה ואיני מוצאת פרטים על התחום כמו בתי ספר לרפואה שמתעסקים בנושא. האם כל בי"ס לרפואה מלמד פתולוגיה או שקיימים בודדים המתמחים בתחום זה??? לכל מי שיכול לתת את עזרתו תודה רבה

דנית שלום ותודה על פנייתך, הפורום בו הוספת את הודעתך אינו מתעסק בתחום הרפואי. כדאי להעזר בפורום מידענות רפואית - תמיכה. להלן הלינק: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/237 בברכה, צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)