הודעה למנהלי אתר קהילת דוקטורס

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

04/12/2004 | 21:01 | מאת: Xג'ו

פורום טראומה גוסס! כמעט מת מנהל הפורום מר דרור גרין רצה/רוצה להעביר את המשתתפים לפורום הפרטי שלו עקב פעילות דלה ביותר בפורום הפרטי באתר המסחרי שלו,ובגלל שחלק מהגולשים לא "התנהג יפה" לאדון המנהל "ההומני","המבין","המקצועי",סגר המנהל את הפורום,ומפורום פתוח הפך המקום לפורום כמעט גמור ! החברים ועוד אנשים פנו אליו וביקשו לפתוח- אבל אדון מנהל מסרב לפתוח את הפורום לקהל הרחב ללא צנזורה אישית שלו (ושמעתי "טיעון" שזה בכלל "הוראה של אתר דוקטורס"...???) ! מן הראוי שהפורום יפתח ויחזור לפעילותו לטובת החברים או שכל הקישורים לעסקיו של המנהל יוסרו לאלתר. לא יתכן ואין זה הוגן שהפורום לא יהיה פעיל,הגולשים לא ישתמשו בו והמנהל יהנה מפירסום חינם לספריו ולעסקיו !!!! שבוע טוב

שלום ותודה על פנייתך, הנושא בבדיקה. הודעה תנתן פה בהמשך. שוב תודה, צוות האתר
11/12/2004 | 00:45 | מאת: Xג'ו

שכחתי לאמר לכם תודה אבל לא נורא כי עניתם לי אחרי שבוע -כמעט 5 ימים שזה המון זמן... ולא בטוח שזה שהפורום נפתח יעזור אבל נקווה לטוב . שבת שלווה ושקטה וכל טוב לכם

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)