שאלה אל: נור דאוד, מנהל טכני

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/12/2004 | 18:11 | מאת: רחל

שלום ! ביום - יומיים האחרונים, חלק מההודעות באתר צבועות אצלי בצבע סגול. האם זו תקלה אצלכם, אולי תקלה אצלי במחשב, ואולי זה בא להחליף את ה- *חדש , שהיה באתר בפורמט הקודם ? תודה .

03/12/2004 | 18:38 | מאת: I.P

אכן כן, וזה ממש גרוע (הכוונה טובה -הביצוע גרוע.) ואסביר מאוחר יותר את כוונתי... אגב גם נראה לי שלהודעה שפותחת(דף מס' 1 הודעת ה"ברוכים הבאים" ) נוספו הודעות שעקב "בעיה טכנית" נמחקו...?... נור דאוד,מה דעתך?

03/12/2004 | 18:53 | מאת: רחל

בשאלתי התכוונתי לאו דווקא לפורום זה, אלא לכל הפורומים באתר.

05/12/2004 | 15:21 | מאת: מנהל טכני

היי שוב, ראיתי את כוונתך. ייתכן וקיימת בעיה טכנית אמיתית בפורום. אני אצטרך לבדוק ולחזור אליך בעניין. אבל כפי שזה נראה כרגע, יש בעיה בהצגת הודעות אלו, ואחרות. בברכה, נור דאוד, מנהל מערכות מידע קומרקס בע"מ

04/12/2004 | 23:09 | מאת: מיקה

אני מאוד שמחה עם ההודעות הסגולות. סוף סוף אני יכולה לראות מה קראתי ומה לא קראתי, בלי לפתוח שוב את ההודעות. תודה

08/12/2004 | 08:17 | מאת: הודעה למיקה

תבדקי טוב, הצבע הסגול נשאר רק לזמן מסויים וחוזר להיות שחור. מתברר שהעניין משובש לגמרי

05/12/2004 | 14:53 | מאת: מנהל טכני

היי רחל, ההודעות הסגולות הן תופעה חדשה בדוקטורס, ולא בעיה במחשבך. לפני שבועות אחדים קיבלנו בקשה ממיקה בפורום זה (ראי: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1226/xFT/24/xFP/12). היא בקשה לאפשר לה לראות באילו קישורים היא כבר בקרה, ע"י הוספת כיתוב "חדש" ליד הודעות חדשות (כמו באתר דוקטורס הישן) או ע"י צביעת הקישור להודעות בצבע אחר. ההחלטה נפלה להוסיף צבע לקישורים של ההודעות בגלל שהפתרון השני (מילה "חדש") מחייב את הגולשים להפעיל אופצייה בדפדפן שנקראת "עוגיות" (Cookies) שרבים מבטלים, כולל עצמי. בברכה, נור דאוד, מנהל מערכות מידע קומרקס בע"מ

05/12/2004 | 14:58 | מאת: רחל

לנור, תודה על תשובתך. אך האם בדקת שזה אכן עובד? לי נראה שזה עובד רק באופן חלקי, אם ניתן להגדיר זאת כך. רחל

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)