ברוכים הבאים לפורום "אתם ואנחנו"

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

אנו מקווים לדיאלוג פורה ושיתוף פעולה בינינו - לבינכם. סוף שבוע נעים ובריא לכולם.
14/11/2004 | 19:37 | מאת: I.P

ערב טוב ברכות על פתיחת הפורום החדש חבל שאמש לא ראיתי אותו ברשימת הפורומים ולכן הודעה זאת נכתבה בפורום אחר דבר שמסביר כנראה מדוע לא זכתה לתשובה עד עכשיו . להלן השאלות- 1-האם מותר לפרסם הודעה בפורום סגור(הכוונה פורום שההודעות אינן מופיעות ישירות אלא לאחר "שיקולי המערכת" כדוגמת פורום טראומה של דרור גרין) שבכותרתה וגם בתוכנה מבקש הכותב לא לפרסם את ההודעה אלא להעביר מסר אישי למנהל במפורש??? 2-האם מותר למנהל פורום "לשחק" עם ההודעות לפי האינטרסים שלו ולא של הגולשים והאם אפשר לתבוע אותו על אי מחיקות של דברים שפגעו בגולשים??? 3-האם מותר לצטט משפטים שנכתבו כאן באתר מעל גבי העיתונות? האם החוק מאפשר בתנאים מסוימים כחלק מכתבה לדוגמא? תודה,ממתין לתשובה שבוע טוב אוסיף ואומר כי אלו הן רק מס שאלות קטן ומצומצם מאוד שיש לי אליכם (אלו רק הדחופות...) ומקווה לדו שיח תרבותי ובונה ביננו.

I.P שלום ותודה על פנייתך, לפי הבנתי מדובר בנושאים הקשורים לפורום הלם קרב. יש למנהל פורום זה מייל אישי בו ניתן להעלות נושאים אלה. לכל נושא בעייתי אחר ניתן לפנות אלינו לטלפון המערכת. נשמח לנסות לעזור.
03/12/2004 | 01:27 | מאת: "מחוק"

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1226/xFT/11/xFP/30

03/12/2004 | 01:30 | מאת: "מחוק"

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1226/xFT/11/xFP/155

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)