לא יאומן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/06/2006 | 20:34 | מאת: אחרת

אף פעם אבל אף פעם לא ראיתי את המשקל שלי נמוך כ"כ. אני 1.66 ושוקלת 39ק"ג. זה נשמע לי הזוי. אני מרגישה שהעצמות שלי מתפרקות,אין לי כח לכלום והאשפוז שלי רק עוד חודש. בתקווה שאני לא ימות

15/06/2006 | 20:40 | מאת: מבולבלת

יש לי הרגשה שאת אוהבת לראות את המשקל הנמוך הזה. אולי זה מעין הכנת תרופה למכה....את יודעת שאת נכנסת בקרוב לאישפוז בו תצטרכי לעלות במשקל, אז את לוקחת "טווח ביטחון". אני לא חושבת שתמותי עד האישפוז, אבל הנזק שאת גורמת לעצמות שלך ילווה אותך הרבה שנים אחרי האישפוז. חבל רק שכמו כולנו, את תביני את זה מאוחר מדי. את לא חייבת לחכות לאישפוז כדי להתחיל לעבוד על עצמך. אם את מרשה לעצמך להגיע למשקל כזה נמוך אז כנראה שאת שקועה חזק במחלה וספק אם האישפוז יעזור.

15/06/2006 | 21:10 | מאת: אחרת

17/06/2006 | 12:43 | מאת: <<מישהי>>

אני בדעה של totalost .. וגם אל תשכחי שברגע שאת נכנסת לאישפוז הם מעלים אותך למשקל התקין, להיות במשקל הטווח.. שה bmi שלך יהיה תקין וכל זה, אז ככל שתרזי עכשיו, את תישהיה יותר זמן באישפוז.. (מקווה שהסברתי את עצמי בדרך שתביני)

19/06/2006 | 08:34 | מאת: דינדין

מתוקה שלי..את מתארת את ההרגשה הזאת ואת נהנית ממנה..או שלא? הרי כל הרצון בלראות את העצם הבולטת מתחת לעור זה חלק מההימנעות מאוכל..ויש עוד מליון סיבות מקווה שתגיעי לאישפוז עם תובנות חדשות לרצות לצמוח לכיוון חיובי וטוב.. המון כוח בריאות אוהבת דינדין