ככה זה בחיים(במתים...)

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/08/2005 | 19:25 | מאת: סנופית

אני לא רוצה לאכול,באמת שלא. אני גם לא רעבה,ממש לא. אני רק רוצה להיות אדם שלם,בכל המובנים בהרגשה,שאתה יודע בוודאות מה אתה עושה ולא נשלט ע"י יצור פלצני שמתכנת אותך לפי הזוועות שלו. שלמה,בתחושה שאני מודעת להרס העצמי שלי שלמה עם כל המהלכים של חיי מתוך ידיעה ברורה שכל מה שאני עושה זה בגלל שא-נ-י החלטתי. וזה לא ככה... ממש לא... אני נשלטת וזה גורם לי הזיק לעצמי ולשנוא עצמי ואולי יום אחד...אני יגיע להרס עצמי חזק...ואני מפחדת...מאד... לא טוב לי,ממש לא. כבר הרבה מאד זמן. לא רוצה לטפל כי אין לי כוחות נפש לזה. אני רוצה לשמוח ולא הולך לי. רע לי.

09/08/2005 | 00:53 | מאת:

שמעתה ואילך את היא הכוח השולט בחייך!!! את בלבד!!!! אין יותר מה להוסיף.. זה מתחיל ונגמר שם ואפשר להוסיף... את הכוח השולט בחייך בתבונה!!!! ואכן הוא כך!!!! :-) לימים טובים יותר ב"ה אמן התברך אלה הם ימים של אב הם אינם קלים ועד יום כיפור, הרבה חשבונות נפש מצפים לנו זהו זמן טוב להחליט החלטות בתבונה ולעיתים החלטה היא גם חוסר מעש ושתיקה לא תמיד צריך לעשות את עצובה ואת אומרת את זה את אומרת את זה משמע שאת לומדת את זה, מתרגלת את זה באותה מידה את יכולה לתרגל שאת היא הכוח, את!!!!!! אנרגיה שונה מציאות אחרת עניין של גורם ותוצאה נסי לחשוב איזה אנרגיה את מתרגלת זה תמיד עניין של בחירה גם כשנדמה לך שלא.. זהי את זה ושלטי בזה, כי זה תלוי בך! חשבי על כך... המון אהבה

09/08/2005 | 18:10 | מאת: מולאן

שלחתי לך תגובה מקודם במייל.. אין לי מה להגיד.. אני יודעת שאת לא אוהבת הטפות.. אז רק תדעי שאני אוהבת אותך ואם יכולתי להגיד שמשהו שיעזור.. אני חושבת שזה רק המשפט האחרון באמת.. שאני א-ו-ה-ב-ת אותך!!! וקשה לי להבין איך את לא אוהבת אותך.. איך אפשר לא לאהוב אותך?!?!?! את חיה ככה כי את מסכימה לחיות ככה.. וכאב הוא אמיתי במידה שאנחנו נותנים לו להיות.. את יודעת איך אפשר להפסיק את זה.. אבל את עוד לא מוכנה ..אז אולי זה מיותר לנסות עכשיו לא יודעת אני לא גרה בתוכך ולא יכולה לדעת אחד לאחד מה עובר לך בראש זה רק את יודעת ואת כל התשובות רק את יודת.. ואת תמצאי אם תעזי לחפש.. לפעמים התשובות האלה זה מה שטאנחנו בורחות ממנו כל החיים אז תחשבי על זה.. אני פה ואני לא נעלמת נמאס לי להגיד את זה כבר אבל המחשב הזה עושה לי תמוות והוא חדש!!! כל התוכנות פה הכי חדשות שיש כבר נמאס לי לתקן אותו נמאס אוףףףףףףףף כשהוא במצב רוח טוב אבל אני נכנסת ואז אני את יודעת שאני יענה אוהבת!!!!!!!!