דאמט!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/06/2005 | 13:09 | מאת: מולאן

הילה שלחתי לך מכתב מה זה ארוך על הבוקר כשברקע מחרפנים אותי אנשים ונראה לי שהוא לא נשלח אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זהכ כבר פעם שנייה תודיעי לי אם הוא הגיע..

27/06/2005 | 20:38 | מאת:

אני מציעה לך לכתוב לי את המכתבים שלך דרך WORD ואז לשלוח אותם דרך מייל מה קרה לך שם למעלה.. מה החלטת שלא קיימת???. אני מציעה לך לא להחליט החלטות, פשוט תזרמי אוהבת... אני

27/06/2005 | 22:18 | מאת: מולאן

אני קורעת את עצמי חחחחחחחחחחחח הבנת? כאילו כמו שהמרוקאים עושים......... חחחחחחחחחחחחחחחח רק אני יכולה להקרע מהבדיחות של עצמי.. אני ישלח לך מייל בעעע די נכון זו מילה מגעילה? מיילללללללללללל את יודעת שיש המון מילים שאני שונאת ברמה שאני לא מסוגלת להגיד אפילו.. גם אם אני ממש צריכה להשתמש בהם... מוזר...! ובקשר לפיצול שלי אני כבר יסביר לך במכתב.. מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את יודעת במי..?