הפרעות אכילה .. למי שחושב שזה נגמר אחרת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/04/2005 | 18:21 | מאת:

http://www.nfc.co.il/archive/001-D-67275-00.html?tag=3-37-01 ... ואם כמובן לא מטפלים בזה וחושבים שזה יעלם לבד! בתקווה שלא יהיו עוד סיפורים כאלה.. חומר למחשבה ומעל הכל לקריאת שינוי הילה

08/04/2005 | 11:07 | מאת: דניאלה

הילה אני נפגעתי מהמחלה בצורה כזאת של מוות ויותר מזה המחלה הרגה את הרוח השמחה שבי ובכל מי שהיא נגעה אבל אני לא אתן לה החזרתי לעצמי את המוהות לחיי את האהבה לעצמי את הערכה כלפי המחלה גרמה לי לחשוב אחרת לחשוב שאני לא שווה שאני לא רצויה לחשוב שככה זה החיים אבל לא אני רצויה ויש אנשים שאוהבים אותי והכי הרבה אני אוהבת את עצמי.. מקווה ביום מן הימים כולכן תראו את האור שאני רואה עכשיו את אור החמה ואת אור הלבנה ואני רואה את הטוב שבתוכי אני רואה את מה שכולם רואים ואני מקווה שככה אתן תראו ולא תראו את הגוף כי הגוף משקר הוא לא אומר את אמת... לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך, לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שיחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להילחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו בשבילך בשבילך את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להילחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך נדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה את רוצה לשיר את השיר... (גלי עטרי -השיר שיביא לך אהבה) באהבה דניאלה:) שבת שלום:))

08/04/2005 | 17:16 | מאת:

זאת המטרה לצאת משם ומהר!!.. להבין שזאת אשליה.... אם זה כל כך ממכר.. אז רק היום רק להיום מחליטים שזה יהיה אחרת.. בדכ ליום אחד זה עובד.. מחר?..... אלוהים גדול.... המון אהבה ושבת שלום... :-)