בת 5 וחצי נפלה על גב העליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/12/2016 | 11:42 | מאת: ג

שלום, ביתי ביתי ה5 וחצי, ביום שבת האחרון נפלה מגובה מטר וחצי בערך על גב עליון(בגן שעשועים), היא נורא נבהלה ואף בכתה מאד וברגעים הראשונים צעקה שכאב לה הגב, אחרי 5 דקות נרגעה וטענה שכבר לא כאב לה כלום, כך לאחר יממה היא עונה שלא כאב לה כלום... בגב לא נראים שום סימנים ובמימוש עמוד שידרה לא הרגשתי נפיחות... אני מאד חוששת שנפילה כזו אלולה לגרום לעיוות עמוד ישדרה ולעקימות... האם עובדה שלא נשאר סימן וללא כאבים כלל העמוד שידרה לא נפגע והאל לא יתעקם?

נפילות אינן גורמות לעקמת ומירב הסיכויים שהכל בסדר, אם את חוששת קחי אותה לבדיקת רופא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים