רצועות פבליק לתינוקת בת 7 שבועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/12/2016 | 15:56 | מאת: הדר

בבדיקת אולטרסאונד שערכנו לבתי בת 7 שבועות היא אובחנה עם DYSPLASIA ACETABULAR Right, כמו כן הרופא רשם שסונוגרפיה של פרקי ירכיים תקין לגיל הביולוגי משמאל ומימין TYPE D. התחלנו מיידית טיפול עם רצועות פבליק 24/7. רציתי לדעת האם זה הטיפול הנכון? האם יש חלופות? כמה זמן טיפול ברצועות אמור להימשך? ומה המשמעות של TYPE D? תודה מראש!

זהו בהחלט הטיפול הנכון והמקובל ברוב העולם, נמשך תלוי במקרה בד"כ בין 6 ל 12 שבועות, D הכוונה שהמרחשת רדודה מאוד וראש הירך החל לצאת ממקומו. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים