תופעות לאחר הורדת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/08/2004 | 11:35 | מאת: שגית

ברצוני לשאול לגבי תופעות שנתקלתי בהן לאחר הסרת שיער בלייזר באזור הרגליים (שוק וירך): נפיחויות ונפיחות באזור כפות הרגליים, גרוד בלתי נסבל, אדמומיות, שלפוחיות. האם מדובר בתופעות לוואי רגילות או בכאלה שאמורות להשאיר צלקות בעור (בגלל השלפוחיות). האם זה נובע בשל עוצמה גבוהה של לייזר או כזאת שלא מתאימה לעור, או שמדובר בתופעה חולפת. איך אפשר להרגיע את הגרודים לאחר הטיפול? ואיך לטפל בשלפוחיות? תודה

14/08/2004 | 12:50 | מאת: ריקי מינצר

שלום לך שגית, 1. אשר לכפות הרגליים - אם הן לא מטופלות בלייזר הרי שלא נראה שנפיחות בהן קשורה לטיפול. 2. שלפוחיות ואדמומית הן כוויה! ייתכן שעוצמת הלייזר גבוהה מדי, או שעורך נחשף לשמש ואת שזופה. דווחי מיד למכון בו את מטופלת. עליך לקבל טיפול במשחה לכוויות. 3. גירוד - תופעה המתרחשת לעיתים לאחר הסרת שיער (לא רק בלייזר). אמלא השלפוחיות והאדמומית הייתי מציעה לך להשתמש במשחת הרגעה - אפילו אלוורה מספקת, אבל מאחר ועורך סובל מכוויות זה לא מומלץ. 4. אל דאגה - כל התופעות שדיווחת עליהן יחלפו בסופו של דבר, אך אין סיבה שתופעות אלה יופיעו בכל טיפול!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר